Elena Udrea, in audieri la DNA

Elena Udrea, in audieri la DNA

Elena Udrea, in audieri la DNA

by February 10, 2015 0 comments

Elena Udrea s-a prezentat la DNA, după ce a fost citată de procurori, în urma avizelor de la Camera Deputaţilor pentru urmărirea penală, reţinerea şi arestarea sa preventivă în dosarele Microsoft şi Gala Bute. În acest dosare, Udrea este acuzată de fapte de corupţie.

Elena Udrea a ajuns la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) cu cinci minute înainte de ora 12.00.

Udrea a spus, la intrarea în sediul DNA, că a venit pentru a da declaraţii în dosarul Microsoft. Ea este acuzată de trafic de influenţă (fapte în legătură cu încheierea şi derularea acordului cadru de licenţiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente şi a actelor adiţionale la acestora), trafic de influenţă (fapte în legatură cu derularea contractului e – Romania), spălare de bani şi fals în declaraţii de avere.

În faţa sediului DNA erau şase persoane care au huiduit-o pe Elena Udrea și au afișat pancarte pe care scria: “Toţi băsiştii la puşcărie”, “Bă$€$cu e aici”, “Mai am un singur dor, Bă$€ la vorbitor (pe interior) şi Nuţi la Târgşor”.

Cu o oră înainte de a veni la DNA, Elena Udrea s-a prezentat la Secţia 2 Poliţie, unde trebuie să meargă conform programului stabilit după ce a fost pusă sub control judiciar, în 29 ianuarie, în dosarul Microsoft.

Camera Deputaţilor a dat luni şase voturi distincte, cu bile, pentru solicitările justiţiei în privinţa Elenei Udrea, toate cererile fiind aprobate.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.