Elena Udrea: Stiam de existenta pozelor cu Alica Bica la Paris de la George Maior

Elena Udrea: Stiam de existenta pozelor cu Alica Bica la Paris de la George Maior

Elena Udrea: Stiam de existenta pozelor cu Alica Bica la Paris de la George Maior

by February 8, 2015 0 comments

Elena Udrea a declarat, sâmbătă seara, în emisiunea X Press, difuzată de B1 TV, că știa despre existența fotografiilor cu ea și fosta șefă DIICOT, Alina Bica, surprinse la Paris, înainte ca acestea să fie date publicității, de la fostul director SRI, George Maior, care aflase, la rândul său, de la generalul Florian Coldea, actualul șef interimar al SRI, informează HotNews.ro.

“Mi-a spus domnul Maior, care aflase de la domnul Coldea. Eu am recunoscut, logic, am zis ‘Da, am fost cu domna Bica la Paris, dar nu e nimic ilegal, penal in asta’. Mi-a spus întâmplător, cred că pur și simplu aflase că există acele fotografii și mi-a spus de ele”, a declarat Elena Udrea.

Totodată, Udrea a reafirmat faptul că acuzaţiile sale nu sunt la adresa Serviciului Român de Informaţii, ci se referă doar la generalul Florian Coldea, declarând, totodată, că atunci când şi-a dat seama ce se întâmplă, a început să scrie, menţionând că are notiţe pe 50 de pagini, pe care le-a scris ”pentru că era evident pentru ea ce urma să se întâmple”, potrivit Mediafax.

”Sunt notiţe despre cum se întâmplau lucrurile…Mi-am dorit să le scriu şi i-am şi spus domnului Coldea că m-am apucat să scriu tot, pentru că era evident pentru mine ce se va întâmpla şi am vrut să se ştie”, a spus Udrea, adăugând că a făcut acest lucru deoarece, dacă nu apuca să vorbească, dorea ca aceste lucruri să ajungă la oameni.

Elena Udrea a mai arătat că multe din lucrurile scrise în aceste notiţe sunt şi în denunţul făcut de ea şi că în aceste notiţe sunt foarte mulţi oameni care acum tac.

”Nu spun, pentru că nu au curaj”, a adăugat fostul lider PMP.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.