Dan Constantin: Eu si domnul Dan Voiculescu suntem intr-o situatie ireconciliabila

Dan Constantin: Eu si domnul Dan Voiculescu suntem intr-o situatie ireconciliabila

Dan Constantin: Eu si domnul Dan Voiculescu suntem intr-o situatie ireconciliabila

by March 11, 2015 0 comments

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat marti la Gandul Live ca exista un conflict intre el si Dan Voiculescu si ca s-a ajuns la un punct in care “situatia este ireconciliabila”, informeaza Mediafax.

“Acest conflict a devenit vizibil, era un conflict care exista de mai mult timp si cred ca astazi suntem intr-o situatie ireconciliabila. Cred ca am ajuns la acest punct in care situatia este ireconciliabila. Nu am inteles de ce au fost acele reactii, clar este ca, dupa ce s-a intamplat aceasta condamnare si dupa 16 noiembrie, dupa alegerile prezidentiale, a inceput un atac, am devenit o tinta principala a campaniei de presa, despre care nu vreau sa vorbesc. S-a ajuns prea departe, s-a ajuns in situatia, dincolo de campania de presa, (…) in plan pesonal s-a ajuns la o situatie pe care nu mi-o imaginam si nu vreau sa vorbesc foarte mult, dar care m-a facut sa trag aceasta concluzie ca situatia noastra nu mai poate fi conciliata sub nicio forma”, a spus Daniel Constantin la Gandul Live, intrebat de conflictul sau cu Dan Voiculescu, fondatorul PC.

Constantin a mai aratat ca este adevarat ca PC a fost fondat de Dan Voiculescu, dar el il conduce si a existat un progres.

“Cred ca s-a realizat un progres. Dincolo de faptul ca Dan Voiculescu l-a fondat, partidul trebuie sa mearga mai departe”, a afirmat liderul PC.

El a aratat si ca are un mandat de la colegi pana in 2018 sa conduca partidul, adaugand ca Cristian Popescu Piedone ar fi un bun presedinte de partid, dar acesta nu-si doreste acest lucru.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<