Elena Udrea, vizitata in arest de mama sa si de Ruxandra Dragomir

Elena Udrea, vizitata in arest de mama sa si de Ruxandra Dragomir

Elena Udrea, vizitata in arest de mama sa si de Ruxandra Dragomir

by March 13, 2015 0 comments

Elena Udrea, aflat în arestat preventiv în dosarul “Gala Bute”,  a fost vizitată de mama sa şi de prietena sa Ruxandra Dragomir, potrivit România TV.

Mama Elenei Udrea a mers în arestul Poliţiei Capitalei în jurul orei 09.00 pentru a o vizita pe fostul ministru şi pentru a-i aduce un pachet cu alimente şi apă.

De asemenea, la Poliţia Capitalei a ajuns şi Ruxandra Dragomir. Aceasta a venit cu un buchet de flori.

Vizitele la arestul preventiv al Poliţiei Capitalei se fac de luni până vineri, în ordine alfabetică. Ziua de vizită pentru Elena Udrea este vineri.

Elena Udrea este arestată preventiv în dosarul “Gala Bute” din 25 februarie. Fostul ministru este acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Ruxandra Dragomir, prietena şi colega de partid a Elenei Udrea, s-a arătat revoltată de parodia realizată de Dragoş Pătraru, în emisiunea “Starea Naţiei”. Dragomir susţine că nu va mai plăti ambonamentul la TVR.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.