John Jidahistul si-a cerut scuze pentru rusinea creata familiei sale

John Jidahistul si-a cerut scuze pentru rusinea creata familiei sale

John Jidahistul si-a cerut scuze pentru rusinea creata familiei sale

by March 9, 2015 0 comments

Mohammed Emwazi, identificat de presă drept “John Jihadistul”, le-ar fi cerut scuze părinţilor săi pentru ruşinea creată familiei, dar fără a-şi exprima vreo remuşcare pentru uciderea barbară a ostaticilor occidentali, relatează Daily Mail, în ediţia electronică.

Familia Emwazi a fost nevoită să se ascundă de când identitatea lui a fost descoperită, potrivit Daily Mail. Aceasta a fost sfătuită să îşi părăsească locuinţa pentru a fi în siguranţă, iar acum mama lui trăişte într-un loc secret, sub proteţia poliţiei, împreună cu patru dintre cei cinci fraţi şi surori ai lui Mohammed. Tatăl acestuia şi sora sa mai mare se află în Kuwait.

The Sunday Times susţine că Emwazi a trimis scuzele printr-o parte terţă pentru “problemele şi necazurile pe care le-a provocat dezvăluirea identităţii sale”. În credinţa islamică se crede că cei care nu se supun sau nu îşi respectă părinţii sunt mai predispuşi să meargă în iad.

Premierul kuwaitian i-a spus tatălui lui Emwazi, Jasem, să se distanţeze public de acţiunile fiului său cerându-şi scuze sau să părăsească ţara.

 Kuwaitienii au devenit tot mai frustraţi de mesajele contradictorii venite din partea tatălui lui Mohammed Emwazi, cetăţean britanic în vârstă de 51 de ani. Săptămâna trecută, acesta i-a spus unui fost coleg de serviciu că fiul lui este un “câine” şi că speră să moară. După doar câteva zile, avocaţii lui Emwazi din Kuwait au sugerat că nu există “nicio dovadă” că bărbatul mascat care apare în înregistrările video este Mohammed.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.