Premierul Victor Ponta va fi audiat de procurorii DNA in dosarul referendumului

Premierul Victor Ponta va fi audiat de procurorii DNA in dosarul referendumului

Premierul Victor Ponta va fi audiat de procurorii DNA in dosarul referendumului

by March 6, 2015 0 comments

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, ar putea fi audiat la următorul termen din dosarul Referendumului, în 11 martie, după ce judecătorii au dispus ca la acea dată să fie citaţi toţi martorii propuşi de avocaţii inculpaţilor, potrivit Mediafax.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a audiat, vineri, mai mulţi coordonatori judeţeni ai PSD care s-au ocupat de campania pentru referendumul din 2012, între aceştia fiind şi fostul ministru al Energiei Constantin Niţă şi primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă.

La finalul audierilor, instanţa a stabilit ca următorul termen de judecată să fie în 11 martie, când vor fi citaţi să se prezinte toţi martorii propuşi de avocaţii inculpaţilor din acest caz, care nu au dat până în prezent declaraţii. Între martorii propuşi de avocaţi pentru a fi audiaţi este şi Victor Ponta.

Referitor la acest subiect, preşedintele PSD, spunea, în 23 februarie, că va merge “cu toată inima” la ICCJ, ca martor în dosarul Referendumului, el arătând că ştie foarte bine ce s-a întâmplat în 2012 şi că nu a existat “nicio lovitură de stat şi nicio fraudă”.

Fostul ministru al Energiei Constantin Niţă şi primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă au fost audiaţi, vineri, la ICCJ, în dosarul Referendumului, aceştia declarând că discutau cu Dragnea doar aspecte care ţineau de desfăşurarea scrutinului şi că nu s-a procedat în alt mod faţă de situaţii similare.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.