Codul de supravietuire la Academia Infractorilor: Puscaria nu omoara pe nimeni, doar e pierdere de vreme si bani

Codul de supravietuire la Academia Infractorilor: Puscaria nu omoara pe nimeni, doar e pierdere de vreme si bani

Codul de supravietuire la Academia Infractorilor: Puscaria nu omoara pe nimeni, doar e pierdere de vreme si bani

by April 27, 2015 0 comments

Codul lui Țâță, structurat pe capitole, era respectat cu sfințenie de toții recruții din Academia Infractorilor Români. În caz contrar, pedepsele se reduceau la bătăi și oase rupte, potrivit evz.ro. Cei 14 membri ai rețelei de hoţi coordonate de interlopul Adrian Marin Botez au fost arestați preventiv vineri seara de magistrații Tribunalului București. Țâță este deja condamnat, fiind încarcerat la Penitenciarul Iași pentru tentativă de omor asupra lui Puiu Mironescu, un interlop rival din Neamț.

Intrai în Academia Infractorilor dacă aveai: vârsta: 18-26 de ani, Kg. Min: 55, înălțime: 1.60-2.00 și erai APT MEDICAL. Important! Erau excluși: (sezonieri, turnători, drogați, alcoliști, jucători de jocuri de noroc, homosexualii și pedofilii.

Chiloții și șosetele se spală zilnic!  Masa se ia la ora stabilită de (O). Spală-ți farfuria de unde ai mâncat și fă curat la locul unde ai servit masa.

Permisiile se acordă pentru probleme personale (deces în familie- părinți, frați), acccidente grave  al unui membru al familiei, la căsătorie, , nașterea copilului.

Inspecția dimineața oriunde te-ai afla (control ,,de morți’).Curățenia  tuturor încăperilor se execută  zilnic, de regulă dimineața de către (M) stabiliți sub conducerea (O)

Plăcerile vieții  (bani, mașini, femei etc) sunt plăcute dacă sunt controlate de tot. Toate astea sunt normale și le vei avea prin muncă. Toate la timpul lor.

Azi regulile  pentru voi sunt grele, în timp te vei obișnui cu ele. Regulile sunt pentru binele tuturor, pentru a ne proteja libertatea, sănătatea și tot ceea ce  iubim.

În timp te obișnuiești cu noua ta familie  (academie), cum ne-am obișnuit (cu răbdare vei reuși ). Respectul se câștigă în timp prin multă muncă.  Rezistă să stai departe de ceea ce iubești astăzi ( familie, , iubită și teh. modernă).

Respectați experiența noastră pentru a ajunge un interlop complet, aceste (R) nu sunt scrise nicăieri (bibliotecă) , sunt numai în inima noastră, cei care scriem astăzi acest cod.

Șmecheria este haină grea dar frumoasă, respectă și vei reuși.

Poliția, justiția este pe pământ pentru a menține ordinea și disciplina. Ei au rolul lor, iar noi pe al nostru. Ei vor să ne prindă, iar noi nu trebuie să fim prinși. Este un joc, cine e mai pregătit și mai atent câștigă.  Trebuie evitate problemele cu poliția, justiția pt. siguranța (A). De asta nu permit greșeli.

Poliția, procurorii sunt dușmanii noștri. Ei fac orice să ne ,,fută’’, asta le e meseria. Judecătorii înțeleg greșelile umane, fă-l să înțeleagă că îți pare rău de faptă. Ei judecă după probe.

Poliția nu doarme niciodată, și nici noi nu ne permitem să dormim. Ei sunt mai mulți, dar asta nu înseamnă că sunt mai buni.

Să nu vb din prima la ancheta doar la judecător simplu și scurt. Aplică poezia (orfan, drogat, alcolist, am greșit, îmi pare rău, etc).

Nu se acceptă niciun fel de colaborare cu poliția. Când greșim, plătim dacă suntem prinși. Pedeapsa să fie minimă.

Atenție la pușcărie, spioni infiltrați , nu vb cu nimeni.

Pușcăria nu omoară pe nimeni este tot o (A) doar că este o pierdere de timp și bani.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.