Compania de vinuri Cotnari vrea sa cumpere marca echipei de fotbal Steaua

Compania de vinuri Cotnari vrea sa cumpere marca echipei de fotbal Steaua

Compania de vinuri Cotnari vrea sa cumpere marca echipei de fotbal Steaua

by May 6, 2015 0 comments

Compania producatoare de vinuri Cotnari doreste sa achizitioneze marca Steaua, aflata in prezent in posesia Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti prin decizia irevocabila din 3 decembrie 2014 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ).

Cotnari isi motiveaza intentia de a cumpara marca prin faptul ca nu doreste ca aceasta sa îsi piarda din valoare ca urmare a disputei dintre Clubului Sportiv al Armatei Steaua si gruparea din Liga I detinuta de Gigi Becali.

“Luand la cunostinta din presa despre vanzarea marcii Steaua si fiind interesata de cele mai importante simboluri cu valoare nationala, compania Cotnari isi manifesta interesul de a achizitiona aceasta marca. Compania Cotnari nu doreste ca acest simbol national sa-si piarda din valoare in urma acestei dispute. De aceea, aflata in plina campanie de comunicare «Cotnari – Unic Românesc», compania a decis preluarea marcii Steaua”, se mentioneaza intr-un comunicat al companiei.

Producatorul de vinuri sustine ca sigla va fi amplasata in Sala Stefan cel Mare a companiei, alaturi de alte simboluri nationale, “fiind destinata sa perpetueze amintirea singurei echipe din Romania care a castigat Cupa Campionilor Europeni”.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de gruparea de fotbal detinuta de Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.