Elena Udrea: Toate partidele se finanteaza cu bani negri. Nimeni nu a vrut sa ma creada

Elena Udrea: Toate partidele se finanteaza cu bani negri. Nimeni nu a vrut sa ma creada

Elena Udrea: Toate partidele se finanteaza cu bani negri. Nimeni nu a vrut sa ma creada

by June 19, 2015 0 comments

Fosta şefă PMP Elena Udrea a declarat vineri, după ce a ieşit de la secţia de Poliţie, că toate partidele se finanţează din bani negri, dar a atras atenţia că nu este prima dată când face această afirmaţie, potrivit rtv.net.

Întrebată de jurnalişti dacă o surprinde reţinerea primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, sub acuzaţia de trafic de influenţă, Elena Udrea a răspuns:

“Când am spus că toate partidele se finanţează din bani negri toată lumea m-a acuzat pe mine. Dacă nu suntem pregătiţi să acceptam nişte realitati şi ne ascundem sub preş ne mirăm să aflăm astfel de lucruri.

Este o realitate pe care dacă actuala clasa politică nu o recunoaşte şi cu ipocrizie tot încearcă să arate că se întâmplă în altă ogradă şi nu în a lor, nu vom ajunge la nicio soluţie şi nu se va întâmpla nimic bun.

Dacă nu vom trece la finanţarea transparentă a partidelor politice ne vom mira de fiecare dacă când vom afla că încă un partid, că uite se ce mai întâmplă“, a menţionat Elena Udrea.

Udrea a afirmat că partidele ar putea funcţiona şi fără bani negri, “dacă nu ar mai costa atât de mult campaniile electorale”. Fostul preşedinte PMP a arătat că vina aparţine atât aleşilor, care împart pungi cu mâncare în campanii, cât şi alegătorilor, care acceptă aceste cadouri.

Despre milionul de euro cheltuit în ultima perioadă, Elena Udrea a afirmat că este exclus să fie vorba despre această sumă de bani. Ea a menţionat că a făcut nişte plăţi în avans, ştiind că va fi arestată.

Despre dosarul în care este cercetată, ”Gala Bute”, Elena Udrea a declarat: “Eu sunt un om nevinovat în acestă cauză și cred că este drept să fiu cercetată în libertate”.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.