Premierul Victor Ponta se opereaza la picior in Turcia. El s-a accidentat la un meci de baschet

Premierul Victor Ponta se opereaza la picior in Turcia. El s-a accidentat la un meci de baschet

Premierul Victor Ponta se opereaza la picior in Turcia. El s-a accidentat la un meci de baschet

by June 15, 2015 0 comments

Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

In perioada in care premierul lipseste din tara, atributiile Guvernului sunt coordonate de catre vicepremierul Gabriel Oprea.
Joi, premierul Victor Ponta a fost la Spitalul Militar Central din Bucuresti, pentru un control la genunchi, iar in urma investigatiilor medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala.

Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central in conditiile in care de aproximativ doua saptamani avea probleme la genunchiul stang.

La spital, premierul a facut o investigatie RMN, in urma careia s-a stabilit ca are un ligament rupt si ii sunt afectate meniscul si cartilagiul.

In urma investigatiilor, medicii i-au recomandat o interventie chirurgicala.

La finele lunii mai, surse apropiate premierului Victor Ponta au declarat, agentiei MEDIAFAX, ca acesta s-a accidentat usor, intr-o zi de duminica, fiind lovit la piciorul stang in timpul unui meci de baschet, medicii recomandandu-i atunci sa evite deplasarile lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.

La scurt timp, premierul a plecat la Tirana, pentru Summit-ul Procesului de Cooperare in Europa de Sud-Est, unde s-a scuzat fata de presedintele Albaniei ca schiopateaza usor, explicandu-i ca s-a accidentat in timpul unui meci de baschet.

“Imi cer scuze, dar am jucat baschet si sunt putin…”, i-a spus Ponta presedintelui albanez, aratand spre piciorul stang.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.