UNPR l-a racolat pe Robert Cazanciuc si isi asuma Ministerul Justitiei

UNPR l-a racolat pe Robert Cazanciuc si isi asuma Ministerul Justitiei

UNPR l-a racolat pe Robert Cazanciuc si isi asuma Ministerul Justitiei

by June 11, 2015 0 comments

Înțelegerea a fost parafată între Ponta și Oprea. Potrivit Agerpres, vicepremierul Gabriel Oprea, președintele UNPR, are ”încredere în Robert Cazanciuc, îl cunoaște, îl consideră competent și profesionist”.

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat că nu a avut o discuție oficială cu premierul Victor Ponta în ceea ce privește demisia sa de la conducerea MJ, susținând că o evaluare a activității sale ar putea avea loc în cursul zilei de miercuri sau joi.

”Oficial nu mi s-a cerut o asemenea demisie din partea premierului. Dacă mandatul meu ca ministru al Justiției a corespuns mandatului inițial preluat acum 2 ani — de a avea un raport de țară mult mai bun decât până acum, de a contribui la creșterea încrederii în actul de justiție, dacă ministrul Cazanciuc a facut ceea ce legea îi permite sa facă, (…), această evaluare poate fi făcută de premier, poate fi făcută de Guvern și, dacă ea nu corespunde mandatului inițial, evident că sunt gata să plec, nimeni nu este de neînlocuit. Nu am avut o discuție cu premierul pe această temă până în momentul de față cel puțin. (…) O să am această discuție probabil astăzi sau mâine. Nu am avut discuții pe chestiuni concrete cu premierul, am avut discuții de principiu, care evident rămân între premier și ministrul Justiției”, a precizat Cazanciuc, la CSM.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.