Liviu Dragnea ii reactiveaza pe Ion Iliescu si Adrian Nastase in PSD. El va face echipa cu Rovana Plumb si Valeriu Zgonea

Liviu Dragnea ii reactiveaza pe Ion Iliescu si Adrian Nastase in PSD. El va face echipa cu Rovana Plumb si Valeriu Zgonea

Liviu Dragnea ii reactiveaza pe Ion Iliescu si Adrian Nastase in PSD. El va face echipa cu Rovana Plumb si Valeriu Zgonea

by July 23, 2015 0 comments

Liviu Dragnea se apucă de treabă din noua posturi de preşedinte interimar al PSD. Acesta a anunţat şi oamenii pe care se bazează, precum şi noua abordare în materie de comunicare.

Dragnea vrea un nou “sistem de comunicare publică” în PSD. “Relaţia dintre centru şi teritoriu să fie mult mai eficientă. Forţa acestui partid stă în membrii lui, care stau în contact direct cu oamenii. PSD este un partid deschis, în PSD nu trebuie să existe pereţi. PSD e un partid de stânga şi toţi oamenii care vor să muncească, cărora le pasă de semeni trebuie să îşi găsească locul ca membri sau simpatizanţi”, a declarat preşedintele interimar al PSD.

Dragnea a anunţat că se bazează în primul rând pe Rovana Plumb, ca preşedinte al Consiliului Naţional, Marian Oprişan, ca preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, Robert Negoiţă, ca preşedinte al Asociaţiei Municipiilor, Valeriu Zgonea, Ion Iliescu, Adrian Năstase, dar şi pe tineri.

“Avem doi colegi care conduc asociaţii ale autoritărilor locale, pe care vreau să-i implic în discuţiile cu primarii. Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, este un om cu relaţii externe foarte bune, relaţii cu ambasadele, vreau să dinamizăm această relaţie. Eu vreau să fiu liantul dintre generaţii. Nu cred că este bine ca expertieţa politică a unor oameni care au condus partidul sau partidele care au fuzionat cu PSD – Ion Iliescu, Adrian Năstase, Alexandru Athanasiu – să nu fie folosită. Nu e vorba de a participa la decizii, ci de a folosi ce pot asigura ca sfat, ca idei”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD a mai precizat că doreşte şi promovarea tinerilor, după ce generaţia de tineri a lui Victor Ponta a urcat în “echipa mare”. “La TSD a rămas Mihai Sturzu, am încredere în el, dar trebuie reîmprospătată echipa”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.