Victor Ponta: Liberalii sunt niste ticalosi si slugarnici. Au primit ordin de la PPE

Victor Ponta: Liberalii sunt niste ticalosi si slugarnici. Au primit ordin de la PPE

Victor Ponta: Liberalii sunt niste ticalosi si slugarnici. Au primit ordin de la PPE

by August 17, 2015 0 comments

“O știre importantă, pentru că ne arată ce urmează pentru România în viitor — PNL susține declarațiile Ambasadorului Ungariei la București și ale oficialilor maghiari care privesc țara noastră”, a scris premierul pe Facebook. Ponta adaugă la cele menționate o “întrebare (cu două posibile răspunsuri)”.

“1. Au primit ordin de la PPE să spună asta (deci sunt doar slugarnici);

2. Sunt în stare de orice compromis că să ajungă la Putere (ceea ce arată o capacitate de a fi ticăloși peste tot ce am văzut în ultimii 25 ani)! Voi ce credeți?”, conchide premierul.

Prim-ministrul se raportează, în susținerile sale, la afirmațiile făcute de secretarul executiv al PNL Radu Carp, potrivit cărora “de când Victor Ponta este în fruntea Guvernului, relația României cu Ungaria s-a înrăutățit semnificativ, în paralel cu un dezinteres profund al Guvernului pentru soarta românilor din țara vecină”. “Atunci când îi atacă pe oficialii maghiari, Victor Ponta uită să spună că Departamentul Politici pentru Românii de Pretutindeni din cadrul MAE sprijină pentru anul în curs doar trei proiecte ale românilor din Ungaria, dintr-un total de 140 de proiecte finanțate, cu o sumă mai mică de 30.000 de euro în total”, afirmă secretarul executiv al PNL într-un comunicat transmis duminică AGERPRES.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.