Efectul Negoita: Rascoala in organizatia PSD Bucuresti. Nicolae Banicioiu refuza colaborarea cu edilul

Efectul Negoita: Rascoala in organizatia PSD Bucuresti. Nicolae Banicioiu refuza colaborarea cu edilul

Efectul Negoita: Rascoala in organizatia PSD Bucuresti. Nicolae Banicioiu refuza colaborarea cu edilul

by September 23, 2015 0 comments
Cel mai nou candidat la șefia PSD a trecut la atac. El ar vrea să se creadă că nu este nici omul lui Ponta și nici omul lui Dragnea. La doar o zi diferență după ce a intrat intempestiv în cursă, Robert Negoiță a convocat o ședință a PSD București în cadrul căreia ia măsuri tranșante.

Ministrul Nicolae Bănicioiu a anunțat în cadrul ședinței de azi că se retrage din Biroul Permanent al PSD București. El susține pentru STIRIPESURSE.RO că ”La propunerea domnului Robert Negoiță de a deveni președinte executiv la organizație PSD București, am refuzat deoarece nu doresc să fac parte din echipa domnului Robert Negoiță”.

În urma refuzului funcția i-a fost dată lui Dan Tudorache, președinte PSD Sector 1.

Totul în vederea unui vot în unanimitate al PSD București pentru sprijinirea candidaturii lui Robert Negoiță care s-a și votat…. deși inițial PSD București anunțase sprijin total pentru Liviu Dragnea.

Numai că nici aici nu a ieșit chiar cum trebuia. Sectorul 5 NU a votat în nici un fel pentru că deja au votat un sprijin pentru Liviu Dragnea, iar organizația de la Sectorul 4 nu a putut vota pentru că nu se știe cine e președinte după disputa netranșată încă între viceprimarul de la Sectorul 4, Daniel Băluță și ministrul Nicolae Bănicioiu.

Surse din organizație susțin că se dau lupte grele în organizațiile de sector, iar partizanii lui Dragnea sunt vânați om cu om.

Elocventă în acest sens e situația de la Sectorul 4. Erau la un pas să fie dizolvați în ședința de azi, dar s-a renunțat la idee în ultimul moment.

Viceprimarul sectorului Daniel Băluță care e pe cai mari în războiul cu ministrul Nicolae Bănicioiu e de partea lui Liviu Dragnea. Asta i-a atras mânia lui Negoiță care ar fi făcut presiuni să fie retras un asemenea sprijin.

Cu toate acestea organizarea alegerilor pentru PSD sector 4 merge înainte și orice litigiu privind șefia organizației se va tranșa până la urmă la centru în cadrul BPN-ului național… adică zona controlată acum de Liviu Dragnea.

Deocamdată laurii de etapă îi ia Negoiță care își asigură susținerea propriei organizații (PSD București cu doar 4 la 2, dar sprijin potrivit Regulamentului electoral intern al PSD care prevede că organizația din Capitală are un singur vot).

 

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.