Premierul Victor Ponta este gata sa-si dea demisia. Cu o singura conditie!

Premierul Victor Ponta este gata sa-si dea demisia. Cu o singura conditie!

Premierul Victor Ponta este gata sa-si dea demisia. Cu o singura conditie!

by September 28, 2015 0 comments

Victor Ponta reafirma ca nu va demisiona atat timp cat presedintele Klaus Iohannis nu va fi de acord sa numeasca un premier din actuala majoritate, intr-un mesaj postat pe Facebook in care vorbeste despre “pedelisti resapati si dudui frustrate”, o referire, cel mai probabil, la Vasile Blaga si la Alina Gorghiu.

Ponta comenteaza un sondaj al unui “institut deloc apropiat noua” publicat de Adevarul, un “ziar virulent anti-guvernamental” dar ale carui concluzii le impartaseste “in totalitate”.

“1. Sunt pentru colaborare intre Guvern si Presedinte si asa voi face pana la finalul mandatului (cu conditia sa vrea si Presedintele);
2. Cat mai putini ani “electorali” cu atat mai bine pentru stabilitate si coerenta;
3. Sigur ca Guvernul actual nu trebuie inlocuit de un guvern PNL/PDL total neligitim si condus de un Pedelist care a taiat pensiile si salariile, a crescut TVA si a indatorat tara la FMI;
4. Voi conduce Guvernul cat timp Presedintele nu este de acord sa numeasca un premier de la actuala Majoritate si insista cu “Guvernul Meu”!
5. Alegerile anticipate reprezinta o varianta total negativa pentru tara si oricum imposibila!

Deci, sa lasam de maine ifosele si visele de ajungere rapida la Putere ale Pedelistilor resapati si duduilor frustrate si sa ne vedem de munca!”, a scris acesta.

 

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.