Liviu Dragnea: PSD ii va elimina pe colegii de partid care vorbesc dupa colturi, in bai sau la perdeluta

Liviu Dragnea: PSD ii va elimina pe colegii de partid care vorbesc dupa colturi, in bai sau la perdeluta

Liviu Dragnea: PSD ii va elimina pe colegii de partid care vorbesc dupa colturi, in bai sau la perdeluta

by September 24, 2015 0 comments

Presedintele interimar Liviu Dragnea si-a exprimat joi nemultumirea fata de colegii care “vorbesc pe la colturi” si a fost ironic la adresa lui Robert Negoita, primarul sectorului 3 si presedintele organizatiei Bucuresti, cel care s-a razgandit in 24 de ore in privinta candidaturii la sefia partidului, potrivit Hotnews.ro. Dragnea a declarat ca partidul ii va elimina automat pe colegii care “vorbesc pe la colturi, in bai sau la perdeluta”, pentru ca membrii PSD vor lideri care isi asuma si ca isi doreste ca partidul sa scape de acest “stil bizantin”. Dragnea a admis ca in acest moment PSD nu are o solutie pentru primaria Capitalei, dar ca asta nu inseamna ca “maine sau poimaine nu o putem avea”.

Dragnea a facut aceste declaratii jurnalistilor dupa ce a iesit de la Conferinta Nationala a Organizatiei pensionarilor PSD, care a anuntat ca il sustine le congres.

Despre anuntul lui Negoita ca renunta la candidatura si il sustine pe Dragnea:

Asa cum am luat act de anuntul candidaturii asa am luat act de renuntare la el.

Intrebare: Considerati ca a facut un deserviciu la adresa partidul prin atacul lansat la adresa dvs si la adresa lui Victor Ponta?

Asta trebuie sa hotarasca membrii de partid, nu ma substitui eu partidului.

Intrebare Cum ati simtit acel mesaj? Senzational.

As fi foarte dezamagit daca s-ar retrage toti. Ar fi foarte sanatos pentru PSD sa fie competitie, sutele de mii de membrii sa aiba ce sa aleaga. Ii incurajez pe cat mai multi sa isi depuna candidatura si sa si-o mentina.

Credeti ca PSD nu are un candidat potrivit pentru primaria Bucuresti? In acest moment, in mod cinstit niciun partid nu are o solutie pentru Capitala. Asta nu inseamna ca nu o putem avea maine. In acest moment niciun partid nu are o solutie serioasa.

PSD este un partid viu dar trebuie sa avem puterea interna sa instituim niste reguli clare care sa nu mai permita dezvoltarea unui stil nesanatos de zvonistica, de stiri pe surse, de initative si deziniative. PSD sa redevina un partid de oameni seriosi.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.