Dezvaluirile Elenei Udrea: Unde au ajuns banii baietilor destepti din energie. De ce au fost inchise microfoanele in comisia juridica

Dezvaluirile Elenei Udrea: Unde au ajuns banii baietilor destepti din energie. De ce au fost inchise microfoanele in comisia juridica

Dezvaluirile Elenei Udrea: Unde au ajuns banii baietilor destepti din energie. De ce au fost inchise microfoanele in comisia juridica

by October 27, 2015 0 comments

PNL a cerut înregistrarea ședinței Comisiei juridice de la Camera Deputaților în care Elena Udrea a spus că banii de la Bogdan Buzăianu au ajuns la PDL. Răspuns de la tehnic a fost sec: Ciprian Nica a dat ordin să fie închise microfoanele, ședința nu a fost întregistrată. Mai multe surse din PNL și din PSD au confirmat informația. Cirprian Nica a avut o primă reacție pentru dcnews.ro.

Elena Udrea a recunoscut în ședința Comisiei juridice de la Camera Deputaților o parte din acuzațiile procurorilor din noul dosar. Deputata a spus chiar și că banii de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu au ajuns la PDL.

Ca la orice altă ședință, ceea ce se discută se înregistrează, se stenografiază și rămâne pe bandă, indiferent de caracterul secret, adică nepublic. Nu același lucru s-a întâmplat și la ședința la care a participat Elena Udrea și la care a dat informații bombă din dosar.

Potrivit informațiile DCNews din PNL și din PSD, după ședința Comisiei Juridice de la Camera Deputaților la care a fost prezentă Elena Udrea, liberalii au cerut banda ședinței. Răspunsul pe care l-au primit de la tehnic ar fi fost că vicepreședintele de Comisie, Ciprian Nica (PSD), ar fi dat ordin “să nu meargă microfoanele”, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum.

Dacă se confirma că Elena Udrea a făcut declarațiile care au ajuns în presă pe surse, PNL-ul n-ar fi fost într-o situație bună, așa că a tăcut. În timp ce PNL-ul tace, PSD-ul fierbe.

Prima reacție a lui Nica

Contactat de DCNews, vicepreședintele Comisiei juridică, de disciplină și imunități, Ciprian Nica (PSD), a declarat: “Nu pot să răspund. Sunt informații, eu vreau să văd scris. Cine poate să spună așa ceva? Ați înțeles despre alt Ciprian, nu de mine. Mențiunea nu este făcută de Ciprian Nica. Ehhh, păi dacă nu vă interesați, ce ați crezut că numai vicepreședintele ședinței este Ciprian. Nu, eu n-am făcut treaba asta, asta e făcută de spațiul tehnic care răspunde de buna desfășurare, a spus că să nu se transmită și e cu totul altceva. A înregistrat totul, dar să nu se transmită, pentru că așa este legea. S-a spus foarte clar de personalul tehnic să nu se transmită că este o ședință cu caracter secret. Stenograma există, dar au caracter secret. Eu nu răspund, că nu sunt la mine, eu conduc ședința, sunt om politic, nu răspund de astea. Au fost și liberalii la ședință. Cum pot să spună așa ceva? Nu mai vorbim prostii. Mai e cineva Ciprian. V-au spus greșit”.

 

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.