Judetul Satu Mare, prezent la targul de turism de la Viena

Judetul Satu Mare, prezent la targul de turism de la Viena

Judetul Satu Mare, prezent la targul de turism de la Viena

by January 26, 2016 0 comments

Județul Satu Mare participă pentru a treia oară consecutiv la Târgul de Turism de la Viena în cadrul standului României, vecinii noștri de stand fiind Grecia, Slovacia și Turcia. Târgul se desfăşoară în perioada 14 – 17 ianuarie la Complexul expozițional Messe Wien.

Stand modern pentru România
România are un stand modern de 150 mp, cu 25 de participanți din partea județelor și a firmelor private, regiunea parteneră fiind județul Gorj. În cadrul târgului, România își prezintă nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală prin dansuri și muzică. Pentru creșterea atractivității standului participă și meșteri populari din Gorj care prezintă olăritul, cioplitul în lemn și cusutul de mână a pânzelor tradiționale.

Seara României a avut loc ieri, fiind un eveniment deja tradiţional. Cu această ocazie au fost prezentate regiunile partenere și a participanților la stand, un program muzical dar și bufet cu specialități și băuturi românești, asigurate deopotrivă de Biroul de turism din Viena cât și de regiunea parteneră. În paralel cu târgul de turism va avea loc și Viena Autoshow.

Destinaţii turistice sătmărene, promovate
Delegația sătmăreană, condusă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și vicepreședintele Rudolf Riedl, este compusă din consilierii județeni Cosmin Bota și Viman Ioan, administratorul județului Nicolae Bura, directorul de cabinet Claudiu Sulea și personal din cadrul Biroului de turism al Județului Satu Mare. Ca invitat de onoare, joi, 14 ianuarie, standul României l-a avut pe ambasadorul României în Austria, Bogdan Mazuru care a lăudat România pentru modul exemplar în care se prezintă ediție după ediție.

Județul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se și promovându-se vizitatorilor, destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limbile germană și engleză. De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic).

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.