Asta într-adevăr dilemă. A împlinit sau nu FRF 100 de ani?

Asta într-adevăr dilemă. A împlinit sau nu FRF 100 de ani?

Asta într-adevăr dilemă. A împlinit sau nu FRF 100 de ani?

by February 17, 2016 0 comments

O dilemă serioasă îi frământă în ultimele zile pe diriguitorii din fotbalul autohton: a împlinit sau nu FRF centenarul?

Potrivit ziare.com, Mircea Sandu s-a enervat teribil cand a aflat ca Federatia Romana de Fotbal a sarbatorit 86 de ani la infiintare, desi in urma cu sapte ani fosta conducere aniversase centenarul.

Nici mai mult, nici mai puţin, Sandu le-a cerut lui Răzvan Burleanu (preşedintele FRF) si subordonatilor săi să-şi dea demisia.

“Asta arata micimea in care se scalda acesti oameni. Centenarul FRF a fost recunoscut de prezenta la Bucuresti a Comitetului Executiv al UEFA, a presedintelui UEFA Michel Platini, de prezenta secretarului general al FIFA, fiindca Sepp Blatter n-a putut veni, suferind o intoxicatie. Am scos si o istorie a federatiei, la implinirea celor 100 de ani. In conditiile astea, cum poti sa vii acum si sa spui ca nu ai varsta recunoscuta de forurile internationale? Asta e dovada clara ca acolo sunt oameni care n-au de-a face cu fotbalul si ar face bine sa se gandeasca sa plece cat mai repede!”, a spus Mircea Sandu, conform ziare.com, care citează Sport News.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat marti, prin intermediul unui comunicat, ca implineste 86 de ani. Asta desi chiar pe sigla forului roman scrie cu litere mari “Fondata in anul 1909”.

Cititi mai multe pe http://www.ziare.com/mircea-sandu/stiri-mircea-sandu/mircea-sandu-un-car-de-nervi-sa-plece-cat-mai-repede-1409130

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.