Curăţenia de primăvară în judeţe. Mai mulţi prefecţi, demişi de Cioloş

Curăţenia de primăvară în judeţe. Mai mulţi prefecţi, demişi de Cioloş

Curăţenia de primăvară în judeţe. Mai mulţi prefecţi, demişi de Cioloş

by February 18, 2016 0 comments

Chiar dacă suntem la jumătatea lunii februarie, premierul Cioloş a început ”curăţenia de primăvară” în judeţe.

Potrivit mediafax.ro, care citează surse politice, Guvernul a decis încetarea mandatului şi numirea în funcţie pentru mai multe posturi de prefecţi şi subprefecţi din ţară.

Este vorba despre judeţele Alba, Argeş, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Dâmboviţa, Gorj, Satu Mare, Vaslui, Iaşi. Totodată, Guvernul a decis încetarea exercitării funcţiei şi a cel puţin trei subprefecţi.

Săptămâna trecută, notează sursa citată, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu, anunţa schimbări semnificative la nivelul prefecţilor, după ce Executivul a analizat capacitatea de reacţie a acestora şi dorinţa lor de se implica sau nu politic în campania electorală. Dan Suciu mai spunea că noii prefecţi vor fi numiţi fără concurs, deoarece timpul e scurt

“A fost o trecere în revistă a activităţii prefecţilor şi o analiză a comportamentului, atât în ceea ce priveşte capacitatea de a reacţiona, cât şi dorinţa de a nu se implica politic în campania electorală. Evaluarea s-a făcut, vor urma în cel mai scurt timp, probabil până la finalul lunii, schimbări care vor viza un număr semnificativ de prefecţi”, a spus Suciu, miercuri, la finalul şedinţei Executivului.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/lista-prefectilor-schimbati-de-guvern-foto-15079537

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.