Dacian Ciolos: Condamn modul de actiune al inspectorilor ANAF in cazul Antenelor

Dacian Ciolos: Condamn modul de actiune al inspectorilor ANAF in cazul Antenelor

Dacian Ciolos: Condamn modul de actiune al inspectorilor ANAF in cazul Antenelor

by February 17, 2016 0 comments

Premierul Dacian Ciolos a “condamnat” modul in care ANAF a actionat in cazul sediilor Antena 1 si 3, dupa ce Fiscul a trimis o notificare celor doua televiziuni in care le cerea sa evacueze cladirea din soseaua Bucuresti – Ploiesti, confiscata de stat in 2014 prin decizia definitiva a justitiei in dosarul ICA – Dan Voiculescu.

“Vreau sa separ modul in care a actionat ANAF, pe care l-am condamnat si i-am atras atentia sefului interimar al ANAF ca aceste reflexe trebuie sa dispara din toate institutiile care actioneaza cu cetatenii. Nu voi accepta din partea niciunei institutii astfel de comportamente”, a spus Dacian Ciolos, in cadrul unei dezbateri pe aceasta tema organizata la Senat.

Primul ministru a precizat ca somatia ANAF “nu inseamna ca dupa cele 5 zile cei care sunt acolo vor fi evacuati cu forta”, in conditiile in care au “dreptul sa conteste aceasta solicitare a ANAF”.

“Nu se pune problema fizic acum ca in 5 zile Antenele sa paraseasca sediul”, a spus acesta, subliniind in acelasi timp ca “procedura trebuia inceputa” deoarece “lucrurile treneaza de mai multa vreme”.

“Si eu imi doresc ca Antenele sa continue sa emita din respect pentru dreptul la libera exprimare”, a mai spus Ciolos.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.