Klaus Iohannis, injurat pe Facebook, de proprii sustinatori. “Nu mai pupati un nou mandat in 2019”

Klaus Iohannis, injurat pe Facebook, de proprii sustinatori. “Nu mai pupati un nou mandat in 2019”

Klaus Iohannis, injurat pe Facebook, de proprii sustinatori. “Nu mai pupati un nou mandat in 2019”

by February 18, 2016 0 comments

Președintele României, Klaus Iohannis, se confruntă, de aproape 18 ore, cu o revoltă online fără precedent de la preluarea mandatului, sustine stiripesurse.ro. Afirmațiile șefului statului legate de trustul Intact au generat un val de peste 3.000 de comentarii negative pe pagina sa de Facebook și numărul acestora crește în fiecare minut. În această dimineață, Klaus Iohannis pierduse peste 5.000 de like-uri, potrivit paginademedia.ro. Președintele a declarat miercuri, referitor la cazul trustului Intact, că libertatea de expimare nu poate fi suprimată pentru ”banale motive administrative”, criticând abordarea ”heirupistă” a ANAF.

 În prima revoltă împotriva lui Klaus Iohannis pe pagina de Facebook a președintelui, persoanele care-i urmăresc activitatea spun că și-au retras like-ul, menționează că este pentru prima oara cand le pare rau ca l-au votat, îi reproșează că incită la nerespectarea legii în cazul ANAF-Antena 3 și îi transmit ca reprezinta “o ‘cruntă dezamăgire’. În mare parte, internauții i-au reproșat lui Iohannis că uită când Antena 3 l-a atacat în campania prezidențială. Este pentru prima oara cand ‘generația Facebook’, care a contribuit la alegerea lui Iohannis în funcția de șef al statului, reacționează într-o asemenea manieră împotriva președintelui.
Cititi mai mult pe:( http://www.stiripesurse.ro/revolta-pe-facebook-impotriva-lui-klaus-iohannis-imi-pare-rau-ca-v-am-votat_983056.html)
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.