Kovesi sesizează CSM în legătură cu unele afirmaţii dintr-o emisiune a Antenei 3

Kovesi sesizează CSM în legătură cu unele afirmaţii dintr-o emisiune a Antenei 3

Kovesi sesizează CSM în legătură cu unele afirmaţii dintr-o emisiune a Antenei 3

by February 19, 2016 0 comments

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) in legatura cu mai multe afirmatii neadevarate care au fost vehiculate in emisiunea “Sinteza Zilei”, difuzata joi seara, scrie ziare.com.

Conform sursei, sesizarea a fost facuta in contextul in care in editia de aseara a emisiunii mentionate s-au facut afirmatii precum “Kovesi da dreptate Antena 3” si “Sefa DNA recunoaste ca Antena 3 nu trebuie evacuata” – titluri care au aparut persistent pe ecran, pe parcursul emisiunii, se arata intr-un comunicat remis de DNA presei.

 In comunicat se subliniaza inca de la inceput faptul ca “procurorul sef al DNA nu a exprimat nici un punct de vedere privind modalitatea in care organele fiscale pun in executare o decizie judecatoreasca definitiva”.

“Dimpotriva, procurorul sef Laura Codruta Kovesi reafirma cu fermitate principiul potrivit caruia orice hotarare judecatoreasca definitiva trebuie executata fara discutii si subliniaza ca acesta este un principiu de baza al statului de drept, care consacra separatia si echilibrul puterilor in stat, fiind clar stipulat in Constitutia Romaniei”, se spune, printre altele, în comunicat, potrivit ziare.com.

Citiţi mai multe pe http://www.ziare.com/media/antena-3/kovesi-sesizeaza-csm-in-cazul-antena3-induc-in-eroare-opinia-publica-1409453

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.