Madalin Voicu: Nu eu sunt tinta in acest dosar. Sunt scos in fata ca un urs

Madalin Voicu: Nu eu sunt tinta in acest dosar. Sunt scos in fata ca un urs

Madalin Voicu: Nu eu sunt tinta in acest dosar. Sunt scos in fata ca un urs

by February 11, 2016 0 comments

Deputatul PSD Madalin Voicu a ajuns joi dimineata la Comisia juridica din Camera Deputatilor, insotit de avocatul sau, pentru a-si studia dosarul, sustinand ca nu a comis faptele de care este acuzat de DNA si ca procurorii il scot in fata ”ca pe urs”, iar interceptarile din dosarul sau sunt banale, potrivit Mediafax.

Madalin Voicu spune ca interceptarile din dosarul sau nu au relevanta juridica. ”Foarte frumoase sunt (interceptarile din dosar n.r.), adica stereo. Sunt interceptari ciudate, adica au cel putin un grad de banalitate care presupun ca nu-l pot folosi domnii de la DNA (…) Trebuie sa va spun un lucru: astept sa mi se demonstreze cu probe vinovatia”, a afirmat deputatul PSD.

Referitor la acuzatiile de trafic de influenta, Madalin Voicu a spus ca implicarea sa vizeaza un telefon pe care l-a dat fostului ministru al Fondurilor Europene si al Finantelor, Eugen Teodorovici, prin care l-a rugat sa-l primeasca intr-o audienta pe deputatul Nicolae Paun.

”Sigur ca ei (DNA n.r.) ma scot in fata ca pe urs. Il luam pe Madalin, lasa ca merge si Madalin. Bine, nu e numai cazul lor si in partid e la fel (…) Acum, din cauza unor lucruri pe care le-am spus, le-am crezut si le-am facut trebuie sa platesc oalele sparte ale altora”, a adaugat deputatul.

 

Citeste mai mult pe:( http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-20788117-madalin-voicu-comisia-juridica-pentru-studia-dosarul-interceptarile-sunt-banale-rugat-teodorovici-primeasca-paun-scot-fata-urs.htm)

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.