Mircea Sandu spune că nu are informaţii despre dosarul instrumentat de DIICOT la FRF

Mircea Sandu spune că nu are informaţii despre dosarul instrumentat de DIICOT la FRF

Mircea Sandu spune că nu are informaţii despre dosarul instrumentat de DIICOT la FRF

by February 23, 2016 0 comments

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a comentat noul dosar instrumentat de procurorii DIICOT in legatura cu o posibila deturnare de fonduri in valoare de 1 milion de euro in mandatul sau la sefia acestui for, scrie ziare.com, care citează Digi Sport.

Mircea Sandu a declarat ca nu are informatii despre acest dosar, dar a subliniat ca este nevinovat.

“Va asigur ca nu exista in 24 de ani in care am condus FRF o astfel de posibilitate. E posibil sa fie o plangere, poate ca actuala conducere a Federatiei a gasit de cuvinta sa faca o plangere pe baza unor analize. Eu spun ca a fost suficient de multa transparenta in tot ce a facut Federatia”, a spus Mircea Sandu, conform sursei.

Sandu a lansat un atac la adresa noii conduceri a Federatiei Romane de Fotbal. “Fac toata ziua campanii de pacaleala a oamenilor, dar nu vorbim nimic despre fotbal. Vi se pare ca mai exista vreo tara pe pamantul asta ca la noi? Poti sa obligi Liga 1 sa joace cu jucatori sub 21 de ani? Unde ati mai vazut asa ceva? Ne tinem de goange, nu de fotbal”, a completat Sandu.

Citiţi mai multe pe http://www.ziare.com/mircea-sandu/stiri-mircea-sandu/mircea-sandu-prima-reactie-dupa-ancheta-diicot-la-frf-1409941

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.