Scandalul ANAF vs. Antene scoate lumea în stradă. Vineri, ziua protestelor în Capitală

Scandalul ANAF vs. Antene scoate lumea în stradă. Vineri, ziua protestelor în Capitală

Scandalul ANAF vs. Antene scoate lumea în stradă. Vineri, ziua protestelor în Capitală

by February 18, 2016 0 comments

Scandalul dintre ANAF şi Antene, in care au intervenit atât liderii politici cât şi alte instituţii ale statului, se pare că a polarizat societatea românească, pentru că vineri se anunţă o zi plină de proteste: in timp ce reprezentantii trustului Intact si-au invitat fanii la o manifestatie pe care o numesc “plimbare”, internautii se organizeaza pe retelele sociale pentru contra-proteste, scrie ziare.com.

Conform sursei, prima manifestatie de vineri este cea organizata de Antena 3, care ar urma sa aiba loc in Piata Constitutiei, intre orele 15:00-18:30 si, potrivit vedetelor postului, ar urma sa participe in jur de 5.000 de persoane.

La 18:00, internautii anunta, pe Facebook ca vor iesi in strada pentru a manifesta impotriva parlamentarilor. Protestul ar urma sa aiba loc in Piata Revolutiei din Capitala.

In descrierea evenimentului Plimbare CONTRA PARLAMENTARILOR CORUPTI si HOTI“, organizatorii amintesc de “miercurea neagra”, cand deputatii l-au scapat de arest preventiv pe Madalin Voicu si cand Ciolos a fost chemat sa dea explicatii in Senat pentru evacuarea posturilor Intact.

O contra-manifestatie la protestul Antenei 3 este anuntata pentru ora 19:00. Evenimentul Protest: Antena 3 nu e deasupra legii – Libera exprimare, nu liber la hotie!” este programat pentru ora 19:00 la Universitate, mentionează ziare.com.

Veniti alaturi de noi VINERI SEARA pentru a cere evacuarea legala a televiziunilor grupului Antena din cladirile pe care le ocupa fara drept de un si jumatate, pentru respectarea hotararilor judecatoresti si pentru o tara in care aplicarea legii nu e la cheremul oligarhiei. Am asistat saptamana aceasta la un spectacol grotesc: indivizi care trebuiau de mult sa fie in puscarii, cocotati pe cele mai inalte functii ale statului, au facut un front comun pentru a impiedica aplicarea legilor si hotararilor justitiei. De la tribuna Senatului ne dau lectii despre Constitutie si drepturi fundamentale, in realitate ei avand un singur scop: apararea cu orice pret a masinariei de propaganda infiintata cu bani furati, fara de care si-ar pierde vizibilitatea, puterea politica si chiar libertatea. Sunt aceiasi oameni care voteaza cu nesat cele mai sinistre legi Big Brother si de limitare a dreptului de exprimare, aceiasi oameni care apara coruptii, ii ung cu mir si care fac zid impotriva justitiei (…)”. spun, printre altele, organizatorii.

Citiţi mai multe pe http://www.ziare.com/stiri/proteste/ziua-protestelor-in-bucuresti-antena-3-iese-la-plimbare-internautii-organizeaza-o-contra-manifestatie-1409310

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<