Se pune de miting anti-Iohannis, sâmbătă, în Capitală

Se pune de miting anti-Iohannis, sâmbătă, în Capitală

Se pune de miting anti-Iohannis, sâmbătă, în Capitală

by February 19, 2016 0 comments

Toţi cei nemulţumiţi de atitudinea şi poziţia exprimată de preşedintele Klaus Iohannis în cazul ANAF vs. Antene sunt chemaţi la o manifestaţie în Bucureşti.

Potrivit ziare.com, Platforma Unionista Actiunea 2012 organizeaza un protest fata de şeful statului sambata în Capitală.

Intr-un comunicat remis redactiei Ziare.com, Platforma Unionista anunta inceperea protestului la ora 18:00, la Fantana de la Piata Universitatii.

Platforma arata ca valul de nemultumiri pe marginea pozitiilor recente ale presedintelui Romaniei se revarsa din mediul online in strada, sub genericul “Nu esti presedintele nostru!”, pentru a-i aminti sefului statului promisiunile facute in campania electorala si pe cele de la inceputul mandatului.

Actiunea 2012 doreste sa ii reimprospateze memoria presedintelui Klaus Iohannis, la un an si trei luni de la numirea in functie, cu declaratiile facute in privinta temei unirii Romaniei cu Republica Moldova, se mai arata in comunicat.

“Nu vrem o Romanie a lucrului mintit sau o Romanie a lucrului tacut, vrem o Romanie reintregita, in fruntea careia sa se afle un presedinte care sa isi onoreze promisiunile facute fata de cei din Tara, dar si fata de cele peste 3 milioane de romani de peste Prut. Iesim in strada sa ii cerem lui Klaus Iohannis sa iasa din pasivitate”, a declarat presedintele Platformei Unioniste Actiunea 2012, George Simion, in comunicatul amintit, conform sursei citate.

Citiţi mai multe pe http://www.ziare.com/klaus-johannis/presedinte/protest-fata-de-iohannis-nu-esti-presedintele-nostru-cand-si-unde-are-loc-1409437

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.