Ungurii ne laudă pentru modul cum gestionăm situaţia imigranţilor la frontieră

Ungurii ne laudă pentru modul cum gestionăm situaţia imigranţilor la frontieră

Ungurii ne laudă pentru modul cum gestionăm situaţia imigranţilor la frontieră

by February 28, 2016 0 comments

Poliţia de Frontieră Română a gestionat eficient, până în prezent, situaţia imigranţilor de la graniţa cu Ungaria, dar autorităţile ungare sunt pregătite să închidă graniţa cu România, dacă imigranţii vor începe să tranziteze ţara, a precizat Gyorgy Bakondi, consilier pe probleme de securitate, scrie mediafax.ro, care citează MTI.

Conform sursei, Gyorgy Bakondi, consilierul pe probleme de securitate al premierului ungar, Viktor Orban, a atras atenţia asupra creşterii numărului de imigranţi care încearcă să intre ilegal pe teritoriul ţării, în condiţiile în care, în medie 110 de extracomunitari, au fost prinşi zilnic de poliţiştii ungari în ultimele zece zile.

El a precizat în cadrul unei conferinţe de presă că aproximativ 500 de persoane au încercat să intre ilegal în Ungaria în luna ianuarie şi 650 până pe 15 februarie.

”În ultimele săptămâni, imigranţii au sosit pe la graniţa cu Serbia şi România, dar poliţia de frontieră română a gestionat eficient situaţia imigranţilor şi a ţinut la curent autorităţile ungare în privinţa numărului de imigranţi pe care i-au împiedicat să ajungă în Ungaria (…)”, a spus, printre altele, Bakondi.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/oficial-ungar-politia-romana-gestioneaza-eficient-situatia-imigrantilor-la-frontiera-cu-ungaria-15089847

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.