Zeci de persoane, în faţa Clubului Colectiv, pentru a comemora 4 luni de la tragedie

Zeci de persoane, în faţa Clubului Colectiv, pentru a comemora 4 luni de la tragedie

Zeci de persoane, în faţa Clubului Colectiv, pentru a comemora 4 luni de la tragedie

by February 29, 2016 0 comments

Câteva zeci de persoane, în mare parte rude ale victimelor sau chiar oameni care au reuşit să se salveze din incendiu, au venit luni seara în faţa Clubului Colectiv cu mărţişoare şi lumânări pentru a comemora patru luni de la tragedie, notează mediafax.ro.

Conform sursei, oamenii care s-au strâns în faţa Clubului Colectiv au făcut o inimă din lumânări în interiorul căreia au scris mesajul “Ne pasă”, în timp ce alţii au venit cu mărţişoare şi flori. Printre participanţi sau aflat şi victime ale tragediei din octombrie 2015.

“Acum ne simţim mai bine după patru luni de chin şi efort. Să zicem că suntem spre drumul cel bun, dar mai avem. E de lungă durată, undeva la un an şi jumătate, doi ani. Vom continua să ne luptăm cu recuperarea. Am fost în Franţa pentru tratamentul de recuperare pentru că acest tratament este deficitar în România. Ne-au ajutat având mai multă experienţă şi mai mult personal. Noi, românii suntem învăţaţi să mergem mai departe, să suportăm”, a declarat Alexandrina Scânteie, victimă.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/social/cateva-zeci-de-persoane-la-comemorarea-de-la-clubul-colectiv-la-patru-luni-de-la-incendiu-video-15091621

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.