A fi sau a nu fi. A pierdut Băsescu preşedinţia Mişcării Populare?

A fi sau a nu fi. A pierdut Băsescu preşedinţia Mişcării Populare?

A fi sau a nu fi. A pierdut Băsescu preşedinţia Mişcării Populare?

by March 23, 2016 0 comments

Decizia Curții de Apel București care preciza că partidul Mișcarea Populară (MP) nu poate fi înființat anulează, legal, alegerea fostului președinte Traian Băsescu la conducerea partidului. În consecință, partidul lui Traian Băsescu va continua sub numele de PMP, doar că partidul are acum un președinte interimar în persoana eurodeputatului Siegfried Mureșan, după ce Eugen Tomac a demisionat din PMP ca să devină fondator al MP, scrie dcnews.ro.

Pentru ca Traian Băsescu să fie repus în funcția de președinte al partidului, duminică, 27 martie, se va organiza un congres extraordinar, de la ora 12.00 la Palatul Parlamentului, menţionează politicscan.ro, conform dcnews.

 Traian Băsescu a fost ales președintele MP în cadrul Congresului din data de 24 octombrie, după ce în data de 10 s-a înscris ca membru. Tot atunci Eugen Tomac a fost ales președinte executiv al MP, după ce și-a dat demisia din PMP ca să devină fondator al MP.

Drept urmare, în urma deciziei CAB, președinte al PMP este Siegfried Mureșan, care a fost ales prim vicepreședintele PMP.

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.