Băsescu zice că PSD şi PNL trebuie să ”plece la pensie”. Nu ar trebui să facă şi el la fel?

Băsescu zice că PSD şi PNL trebuie să ”plece la pensie”. Nu ar trebui să facă şi el la fel?

Băsescu zice că PSD şi PNL trebuie să ”plece la pensie”. Nu ar trebui să facă şi el la fel?

by March 26, 2016 0 comments

Liderul PMP, Traian Băsescu, a declarat, vineri, la Piatra Neamț, că a venit timpul ca PSD și PNL ‘să plece la pensie’. Băsescu a mai spus că partidele tranziției și-au făcut datoria de a duce România în NATO și Uniunea Europeană, dar că acum a venit vremea unor partide noi, scrie agerpres.ro.

“Românii au ajuns în situația în care, privind la PSD și PNL, deci la USL, nu pot decât să spună că a venit timpul ca aceste partide să plece la pensie. Nu este rău să pleci la pensie. De multe ori te poți gândi că poți să fii mai liniștit, nu o să mai ai DNA-ul pe cap, nu o să mai ai alte treburi zilnice și, mai ales pentru ei, nu o să trebuiască să se mai justifice tot timpul de ce nu au putut. Cred că este timpul ca aceste partide să lase locul unor partide noi, cum este PMP. Am vrut să fie o ofertă nouă pentru români când m-am gândit la crearea acestui partid. Eu nu spun că partidele tranziției nu și-au făcut datoria. Și-au făcut-o, au atins marile obiective de țară. Țara este în NATO, țara este în Uniunea Europeană. Dar în mod categoric, pentru a se merge mai departe, românii au nevoie de un partid în care să aibă încredere’, a declarat Traian Băsescu, conform sursei citate.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/25/basescu-partidele-tranzitiei-si-au-facut-datoria-este-timpul-sa-plece-la-pensie-19-39-34

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.