Curtea de Apel a respins cererea lui Băsescu, de înregistrare a MP

Curtea de Apel a respins cererea lui Băsescu, de înregistrare a MP

Curtea de Apel a respins cererea lui Băsescu, de înregistrare a MP

by March 18, 2016 0 comments

Curtea de Apel București a respins vineri cererea depusă de fostul președinte Traian Băsescu de înregistrare a formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice, scrie agerpres.ro.

Conform sursei, inițial, Tribunalul București a acceptat, în decembrie 2015, cererea depusă de Traian Băsescu privind acordarea personalității juridice și înregistrarea formațiunii Mișcarea Populară în registrul partidelor politice, însă Curtea de Apel București a admis vineri apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, respingând astfel înregistrarea partidului.

Cei doi judecători ai completului de la Curtea de Apel București au avut opinii contrare în legătură cu cererea depusă de Traian Băsescu, astfel încât a fost introdus un al treilea magistrat în complet, care a înclinat decizia în sensul respingerii solicitării de înregistrare.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/justitie/2016/03/18/cab-respinge-cererea-lui-traian-basescu-de-inregistrare-a-miscarii-populare-14-57-22

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.