Decizie. Marşul secuilor de la Târgu Mureş nu a fost autorizat de Primărie

Decizie. Marşul secuilor de la Târgu Mureş nu a fost autorizat de Primărie

Decizie. Marşul secuilor de la Târgu Mureş nu a fost autorizat de Primărie

by March 10, 2016 0 comments
Marșul secuilor, programat pentru 10 martie, a provocat tensiuni chiar înainte de organizare. Deși primăria Târgu Mureș nu și-a dat acordul pentru această manifestare, prefectul anunțând că marșul nu are autorizație, reprezentanții Consiliului Național Secuiesc sunt deciși să sfideze regulile, scrie activenews.ro.
Prefectul județului Mureș, Lucian Goga, a declarat că marșul anunțat de Asociația Siculitas pentru data de 10 martie, la Târgu Mureș, pe rețelele de socializare, nu este autorizat.
”Asociația Siculitas a depus în data de 2 martie 2015 o solicitare la Primăria Târgu Mureș pentru organizarea manifestării din 10 martie 2016. Au primit un răspuns de la Primăria Târgu Mureș care nu i-a mulțumit, s-au adresat instanței, instanța s-a pronunțat – dar trebuie menționat că a fost în primă instanță – dar municipalitatea a avut termen de recurs. Primăria a făcut recurs și ca atare această solicitare de manifestare din 2 martie 2015 este suspendată de drept până la o pronunțare definitivă și irevocabilă a instanței. Din punctul meu de vedere, Asociația Siculitas poate organiza o manifestare comemorativă la Monumentul Secuilor Martiri, dar, dacă intenționează să mărșăluiască prin Târgu Mureș, acel marș va fi neautorizat’, a declarat, pentru agerpres.ro, Lucian Goga, conform activenews.ro.
Citiţi mai multe pe http://www.activenews.ro/stiri/Marsul-secuilor-de-la-Targu-Mures-NU-a-fost-autorizat.-Avertismentul-autoritatilor-Nimeni-nu-are-dreptul-sa-destabilizeze-orasul-130941
Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.