Deputatul Cristian Rizea a recunoscut tot. Dosarul sau a fost trimis deja in instanta

Deputatul Cristian Rizea a recunoscut tot. Dosarul sau a fost trimis deja in instanta

Deputatul Cristian Rizea a recunoscut tot. Dosarul sau a fost trimis deja in instanta

by March 24, 2016 0 comments

Deputatul PSD Cristian Rizea a recunoscut pe parcursul urmaririi penale acuzatiile de trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor, desi initial le-a respins, se arata in rechizitoriului prin care deputatul a fost trimis in judecata de procurorii DNA alaturi de omul de afaceri american Lucian Coltea, scrie Agerpres.

“Initial, inculpatul Rizea Cristian nu a recunoscut faptele pentru care este cercetat in prezentul dosar asa cum rezulta din declaratia acestuia din data de 2.03.2016. Pe parcursul urmaririi penale, inculpatul Rizea Cristian a revenit asupra pozitiei sale procesuale si in data de 17.03.2016 a declarat ca recunoaste savarsirea infractiunilor de trafic de influenta, spalare de bani si influentarea declaratiilor asa cum au fost retinute in ordonanta de punere in miscare a actiunii penale impotriva sa”, se arata in rechizitoriu.

Conform aceleiasi surse, inculpatul Lucian Coltea a avut o pozitie procesuala sincera, prezentand faptele asa cum au fost retinute de anchetatori.

Pe 22 martie, procurorii DNA l-au trimis in judecata sub control judiciar pe deputatul Cristian Rizea, pentru trafic de influenta, spalare de bani in forma continuata si influentarea declaratiilor.

In acelasi dosar a fost deferit justitiei Lucian Coltea, cetatean american, care este acuzat de savarsirea infractiunilor de cumparare de influenta si spalare de bani in forma continuata.

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<