DNA a decis extinderea anchetei privind retrocedarea Fermei Băneasa

DNA a decis extinderea anchetei privind retrocedarea Fermei Băneasa

DNA a decis extinderea anchetei privind retrocedarea Fermei Băneasa

by March 3, 2016 0 comments

Procurorii DNA au extins ancheta în ceea ce îi priveşte pe Paul Philippe al României şi omul de afaceri Remus Truică privind retrocedarea Fermei Băneasa, având suspiciuni în legătură cu retrocedarea nelegală a unei suprafeţe de 47 hectare de pădure situată în localitatea Snagov, scrie mediafax.ro.

Conform sursei, procurorii DNA din Braşov au anunţat, printr-un comunicat de presă, că au pus în mişcare acţiunea penală în ceea ce îi priveşte pe omul de afaceri Remus Truică şi Paul Philippe al României, pentru complicitate la abuz în serviciu. De asemenea, DNA a dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Theodor Chiriac, director tehnic în cadrul Direcţiei Silvice Ilfov, delegat în funcţia şef al direcţie menţionate la data la care ar fi fost săvârşite faptele.

În comunicatul de presă al DNA se menţionează că fostul prefect al judeţului Ilfov,Nicolae Jecu, şi fostul primar al comunei Snagov, Muşat Apostol, sunt cercetaţi sub control judiciar pentru abuz în serviciu.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/social/procurorii-dna-au-extins-ancheta-privind-retrocedarea-fermei-baneasa-15095390

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.