I-auzi ia…Ambasadorul SUA: Lăsaţi-i pe imigranţi să devină parte a noii Românii, să fie musulmani şi români

I-auzi ia…Ambasadorul SUA: Lăsaţi-i pe imigranţi să devină parte a noii Românii, să fie musulmani şi români

I-auzi ia…Ambasadorul SUA: Lăsaţi-i pe imigranţi să devină parte a noii Românii, să fie musulmani şi români

by March 7, 2016 0 comments

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, îi îndeamnă pe români să îi primească cu inima deschisă pe refugiaţii musulmani, considerând că România ar putea fi ţara est-europeană care să reprezinte un exemplu de toleranţă şi incluziune, scrie mediafax.ro.

”Recent am primit un e-mail de la James Bond. Îmi dau seama că acesta nu este numele său real, ci un pseudonim, dar subiectul abordat era unul serios. Din cuvintele sale, era evident că îşi iubeşte foarte mult ţara, România, şi că este preocupat de bunăstarea şi viitorul acesteia. Voia să afle care este părerea mea despre ceea ce el a numit «invazia musulmană» a Europei. Era îngrijorat cu privire la imigranţii recent sosiţi pe continent, în special în această ţară şi mi-a cerut să comentez subiectul. Am considerat că este important să fac acest lucru”, arată diplomatul într-un comunicat remis luni sursei citate.

El a subliniat că este important ca toată lumea să fie tratată uman şi cu demnitate.

”Tuturor trebuie să li se ofere o şansă să se dezvolte, să aibă o contribuţie şi să schimbe ceva în această lume. (…) Cred că România ar putea fi ţara est-europeană care să reprezinte un exemplu de toleranţă şi incluziune, primindu-i pe aceia care îşi doresc un viitor mai bun. Cei care îşi caută o nouă casă aduc cu ei energie şi idei, spirit antreprenorial şi entuziasm. Nu consideraţi acest lucru o potenţială povară pentru societate, ci o potenţială resursă. Lăsaţi-i pe aceşti imigranţi să devină parte a acestei noi Românii pe care o creaţi, una lipsită de corupţie, în care principiile statului de drept se aplică tuturor cetăţenilor şi fiecăruia în parte şi în care fiecare membru al societăţii are ocazia de a contribui la vibranta cultură şi economie a României”, este mesajul ambasadorului SUA pentru români, conform sursei.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/klemm-lasati-i-pe-imigranti-sa-devina-parte-a-noii-romanii-ajutati-i-sa-fie-musulmani-si-romani-15099588

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.