Ministrul pentru relaţia cu românii de pretutindeni, apostrofat şi huiduit în Italia

Ministrul pentru relaţia cu românii de pretutindeni, apostrofat şi huiduit în Italia

Ministrul pentru relaţia cu românii de pretutindeni, apostrofat şi huiduit în Italia

by March 7, 2016 0 comments
Ministrul pentru relația cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, a ținut un discus la un eveniment al diasporei din Italia, însă oamenii l-au huiduit și nu l-au lăsat să vorbească. A fost nevoie de intervenția moderatorilor pentru ca Stoenescu să depășeașcă momentul, scrie activenews.ro care preia ştiripesurse.ro
Duminică seara, la Roma, a avut loc Sărbătoarea Românilor din Italia. În deschiderea evenimentul, pe scenă a urcat Dan Stoenescu, ministru delegat pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, care a ținut un scurt discurs.
Conform sursei, ministrul Stonescu a dorit să transmită un mesaj pozitiv din partea Guvernului, însă reacția spectatorilor nu a fost la fel de pozitivă. “Aș dori să transmit salutul Guvernului României pentru dumneavostră. Vă asigur că Guvernul României vă sprijină și vă respectă”, a spus ministrul Dan Stoenescu, moment în care în sală au izbucnit huiduielile și fluierăturile.
Moderatorul evenimentul a intervenit, afirmând că este vorba despre un guvern de tehnocrați, nu unul de politicieni.
În cele din urmă, ministrul Stoenescu a reușit să-și ducă la bun sfârșit discursul, îndemnându-i pe românii din Italia să fie uniți și să se implice în politica din peninsulă.
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.