Nicolae, nepotul regelui Mihai: Ţara are datoria să se gândească la Rege

Nicolae, nepotul regelui Mihai: Ţara are datoria să se gândească la Rege

Nicolae, nepotul regelui Mihai: Ţara are datoria să se gândească la Rege

by March 2, 2016 0 comments

Nicolae Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai, a transmis pe Facebook că “Regele s-a gândit mereu la ţara Lui, mai ales în nemilosul exil. Acum, ţara are datoria să se gândească la Regele ei”, mesajul venind la scurt timp după ce Casa Regală a anunţat retragerea din viaţa publică a Regelui Mihai I, potrivit mediafax.ro.

”Regele s-a gândit mereu la ţara Lui, mai ales în nemilosul exil. Acum, ţara are datoria să se gândească la Regele ei. Multă sănătate, Majestate!”, a fost mesajul postat de Nicolae Medforth Mills, nepotul Regelui Miha I.

În 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de «Principe al României» şi calificativul de «Alteţă Regală». De asemenea, Regele a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României. Într-un comunicat de presă de la acea vreme se arăta că “Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei şi vieţii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei”, notează mediafax.ro.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/social/mesajul-lui-nicolae-nepotul-regelui-mihai-tara-are-datoria-sa-se-gandeasca-la-rege-15094582

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.