O blondă născută în Portugalia, cu origini româneşti, l-ar fi ”înfundat” pe ”guru” Bivolaru

O blondă născută în Portugalia, cu origini româneşti, l-ar fi ”înfundat” pe ”guru” Bivolaru

O blondă născută în Portugalia, cu origini româneşti, l-ar fi ”înfundat” pe ”guru” Bivolaru

by March 1, 2016 0 comments

Gregorian Bivolaru este, de departe, unul dintre cele mai controverstate personaje de la noi! El a fost arestat vineri în Franața,  fiind condamnat în România la șase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, pe numele lui fiind pus un mandat european de arestare, dat de Tribunalul Sibiu, scrie evz.ro.

Puțini sunt cei care știu că liderul MISA a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu o blondă superbă, născută în Portugalia și cu origini românești, notează sursa citată.

Este vorba de Agnes Arabela Marques care, în urmă cu mai mulți ani, a venit din Portugalia pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit. Tânăra a venit la procesul lui „Guru” de la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a povestit detalii cutremurătoare despre relația pe care ea a avut-o cu Bivolaru! La vremea când „Guru” avea o relație cu Arabela, tânăra avea doar 15 ani.

”Din octombrie 1999 a început să-mi povestească despre unele aspecte ale invățăturii yoga, care priveau viața sexuală și în acest sens, că dacă aș întreține relații sexuale cu el, ca maestru yoga, aș avea posibilitatea să ating anumite nivele de superioritate, de spiritualitate tantrică (…) Ne vedeam într-o locuință, unde constant erau mai multe fete care întrețineau relații sexuale cu Gregorian Bivolaru. Pe acest fond, în ziua de 12 ianuarie 2000, când aveam doar 15 ani, am întreținut raporturi sexuale cu Gegorian Bivolaru”, povestea tânăra în urmă cu mai mulți ani, conform sursei citate.

Totodată, fata le-a povestit judecătorilor cum a fost exploatată de Guru, în Japonia. Tânăra spunea că  a fost forţată să danseze în cluburi de noapte, iar banii câştigaţi ajungeau în conturile MISA.

Citiţi mai multe pe http://www.evzmonden.ro/imagini-in-premiera-ea-este-blonda-sexi-care-l-a-infundat-pe-guru-bivolaru-cum-arata-acum-tanara-care-a-declarat-ca-a-fost-dezvirginata-de-grig-pe-vremea-cand-era/

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<