O fi fost chemat la ordin? Iohannis a plecat într-o vizită în SUA

O fi fost chemat la ordin? Iohannis a plecat într-o vizită în SUA

O fi fost chemat la ordin? Iohannis a plecat într-o vizită în SUA

by March 31, 2016 0 comments

Președintele Klaus Iohannis a ajuns miercuri în Statele Unite ale Americii, unde va participa la Summitul securității nucleare, va vizita Muzeul Memorial al Holocaustului și se va întâlni cu comunitatea de români din Washington, scrie agerpres.ro.

Conform sursei, în cursul zilei de joi, Iohannis va vizita Memorialul Holocaustului și va participa la cina oferită de președintele SUA, Barack Obama, la Casa Albă, în onoarea șefilor de delegații prezenți la Summitul securității nucleare.

Klaus Iohannis va participa vineri la sesiunea de deschidere a summitului, la un dejun de lucru și la discuția pe baza unui scenariu pregătit de organizatori care constă în prezentarea, prin intermediul unui videoclip, a unui caz ipotetic de terorism nuclear — furtul de material nuclear sau radioactiv de către actori nestatali și utilizarea parțială a acestuia. La finalul summitului, președintele Iohannis va susține o declarație de presă.

Tot vineri, șeful statului se va întâlni cu reprezentanții comunității românești din Washington.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/31/iohannis-a-ajuns-in-sua-joi-viziteaza-memorialul-holocaustului-si-participa-la-cina-oferita-de-obama-cu-prilejul-nss-01-47-26

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.