Sebastian Vlădescu dă cu subsemnatul la DNA în dosarul lui Ioan Oltean

Sebastian Vlădescu dă cu subsemnatul la DNA în dosarul lui Ioan Oltean

Sebastian Vlădescu dă cu subsemnatul la DNA în dosarul lui Ioan Oltean

by March 7, 2016 0 comments

Sebastian Vlădescu, fost ministru al Finanţelor, este audiat luni la DNA în dosarul ANRP, în calitate de martor, au declarat surse judiciare pentru mediafax.ro.

Fostul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a ajuns luni dimineaţa la sediul DNA pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul în care deputatul PNL Ioan Oltean este acuzat că ar fi intervenit la ANRP pentru despăgubirea ilegală a omului de afaceri Mihai Rotaru de la care ar fi primit mită 600.000 de euro, conform sursei.

Ioan Oltean este acuzat de procurorii DNA că a primit 600.000 de euro de la Mihai Rotaru, acţionar la CS Universitatea Craiova, în incinta unei parohii, pentru a interveni în favoarea sa la ANRP. Parlamentarul ar fi intervenit la fostul preşedinte al ANRP, Crinuţa Dumitrean, astfel că omul de afaceri Mihai Rotaru ar fi obţinut o despăgubire de aproape 109 milioane de lei pentru un teren care, potrivit procurorilor, a fost supraevaluat cu peste 87 de milioane de lei.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/social/sebastian-vladescu-fostul-ministru-al-finantelor-este-audiat-la-dna-15098965

Facebook Comments

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

<