Senatorul Pelican ”şi-a luat zborul” din ALDE. Nu sunt dispus să-i car mapa lui Tăriceanu, spune acesta

Senatorul Pelican ”şi-a luat zborul” din ALDE. Nu sunt dispus să-i car mapa lui Tăriceanu, spune acesta

Senatorul Pelican ”şi-a luat zborul” din ALDE. Nu sunt dispus să-i car mapa lui Tăriceanu, spune acesta

by March 21, 2016 0 comments

Senatorul Dumitru Pelican a afirmat luni că nu este dispus “să-i care nici mapa, nici geanta” copreședintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, scrie agerpres.ro.

Conform sursei, el a susținut că s-a autoexclus din ALDE încă de joia trecută și a anunțat acest lucru luni, în plenul Senatului, pentru că așa este regulamentar.

“Este o minciună (excluderea din ALDE — n.r.). Joi, după o emisiune tv, am fost cu un consilier al dlui Tăriceanu, i-am spus toate nemulțumirile mele, că voi face acest lucru luni. Mai aveam să-mi anunț demisia. (…) Am făcut acest lucru, i-am transmis și câteva cuvinte deloc frumoase pentru dl Tăriceanu, adică niște adevăruri pe care era bine să le știe, dar domnia sa nu a vrut să le creadă. M-au chemat sâmbătă la ședință să stabilim candidații ALDE. Am sms-urile mărturii, (…) dar nu m-am dus pentru că eu plecasem din ALDE joi. Nu stăteam la mâna dlui Tăriceanu pentru că în acest partid nu mai poți să construiești nimic decât cultul personalității propriei sale persoane. Nu mă regăseam în ALDE — greșeli impardonabile și negocierile cu PSD — și cu acea demisie a secretarilor de stat. (…) Acesta este dl Tăriceanu, se iubește prea mult pe sine, e foarte prețios, narcisismul este într-adevăr o problemă. Îl are dl Tăriceanu”, a afirmat Dumitru Pelican, într-o declarație de presă susținută la Senat.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/21/dumitru-pelican-nu-sunt-dispus-sa-i-car-mapa-si-nici-geanta-dlui-tariceanu-m-am-autoexclus-17-38-49

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.