Tăriceanu avertizează: Serviciile de informații au scăpat de sub controlul public

Tăriceanu avertizează: Serviciile de informații au scăpat de sub controlul public

Tăriceanu avertizează: Serviciile de informații au scăpat de sub controlul public

by March 10, 2016 0 comments

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, susține că serviciile de informații au scăpat de sub controlul public, iar comisiile parlamentare pentru controlul activității SRI și SIE nu își fac treaba, scrie agerpres.ro.

“E o problemă a serviciilor de informații care au scăpat de sub controlul public. Comisiile parlamentare de supraveghere a serviciilor de informații nu își fac treaba, dar deloc, și lucrul acesta se vede. Observăm că serviciile de informații și-au făcut Academie Națională de Informații, care este un câmp fertil de unde se pot racola viitorii agenți sub acoperire sau personal cu grade din serviciu. Asistăm la o situație pe care nu mi-aș fi putut-o imagina în anii ’90 și lucrurile acestea, în loc să fie criticate de toată presa, văd că sunt nu numai tolerate de unii, dar și alimentate și lăudate”, a afirmat joi Tăriceanu, la dezbaterea organizată de Comisia senatorială specială pentru evaluarea stării democrației și a statului de drept din România, conform sursei citate.

El a criticat atitudinea acelor jurnaliști care consideră că decizia CCR se transformă ‘într-o problemă socială’ a celor 1.000 de persoane care transcriu convorbirile telefonice.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/03/10/tariceanu-serviciile-de-informatii-au-scapat-de-sub-controlul-public-comisiile-sri-si-sie-nu-isi-fac-treaba-13-13-47

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.