Băsescu îl sfătuieşte pe Cioloş ce să facă: Ministrul Agriculturii ar trebui pus pe liber

Băsescu îl sfătuieşte pe Cioloş ce să facă: Ministrul Agriculturii ar trebui pus pe liber

Băsescu îl sfătuieşte pe Cioloş ce să facă: Ministrul Agriculturii ar trebui pus pe liber

by April 4, 2016 0 comments

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, susține că premierul Dacian Cioloș ar trebui “să-l pună pe liber” pe ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, pentru a da explicații în legătură cu declarațiile referitoare la faptul că, în timpul mandatului fostului șef de stat, ar fi plecat din România către Elveția 35 de miliarde de euro încărcați în camioane, scrie agerpres.ro.

“Dacă omul acesta este de bună credință, ar trebui să facă un denunț la Parchetul General sau la DNA, nu știu ce instituție este competentă exact și să aflăm dacă este vreo urmă de adevăr în ce a spus acest om. Ar trebui să spună care sunt băieții care l-au informat, dacă nu cumva l-au intoxicat să-l facă să iasă să spună prostii (…) și toți cei responsabili să suporte consecințele legii dacă s-a întâmplat așa ceva, dacă nu, până una alta, cel mai bun lucru ar fi ca dl. premier Cioloș să-l pună pe liber puțin, să aibă timp să dea explicații la DNA sau la Parchetul General, de unde știe care sunt argumentele și noi toți, suspectați de dânsul că am scos din țară 35 de miliarde de euro, să ne ducem să dăm explicații fiecare, dar cu șefii de instituții în frunte”, a afirmat duminică, la România Tv, Băsescu, conform sursei citate.

El a mai spus că ministrul Agriculturii “ori are probleme la cap, ori știe multe adevăruri și trebuie investigate”.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/politica/2016/04/04/basescu-ciolos-ar-trebui-sa-l-puna-pe-liber-pe-irimescu-00-07-42

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.