Bucureştiul, un fel de Turnul Babel. Se va înfiinţa şi Piaţa Ierusalim, în sectorul 6

Bucureştiul, un fel de Turnul Babel. Se va înfiinţa şi Piaţa Ierusalim, în sectorul 6

Bucureştiul, un fel de Turnul Babel. Se va înfiinţa şi Piaţa Ierusalim, în sectorul 6

by April 1, 2016 0 comments
Consiliul General al Municipiului București a aprobat, joi, atribuirea denumirii de Piața Ierusalim spațiului public aferent cinematografului Favorit din sectorul 6, situat în imediata vecinătate a acestuia, scrie activenews.ro.
“Propunerea vine ca urmare a dorinței Primăriei Sectorului 6 de a pune în valoare, de a renova și a reface clădirea fostului cinematograf Favorit, în care ar urma să funcționeze un Centru Cultural Multifuncțional. Acolo se vor derula programe și proiecte culturale, pentru realizarea unor schimburi culturale pe plan național și internațional, punând astfel pe harta culturală europeană Sectorul 6 al Municipiului București”, se precizează în raportul de secialitate al Primăriei Capitalei, atașat proiectului de hotărâre, conform sursei.
Centrul Cultural “Favorit” din Drumul Taberei urmează să fie construit “de la zero” pe amplasamentul actualului cinematograf “Favorit”. Noul mall cultural, așa cum a fost denumit, va avea o sală de spectacole “versatilă” pentru teatru, cinema și concerte cu o capacitate de 700 de locuri, concurând astfel cu marile săli de spectacole din București.
Citiţi mai multe pe http://www.activenews.ro/stiri-locale/Se-infiinteaza-Piata-Ierusalim-in-Bucuresti.-In-ce-zona-se-afla-131786
Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.