Dacă e adevărat, e grav. Mai mulţi trecători, agresaţi de imigranţi, la Timişoara

Dacă e adevărat, e grav. Mai mulţi trecători, agresaţi de imigranţi, la Timişoara

Dacă e adevărat, e grav. Mai mulţi trecători, agresaţi de imigranţi, la Timişoara

by April 8, 2016 0 comments

Un incident despre care deocamdată nu se vorbeşte se pare că ar fi avut loc zilele trecute la Timişoara, ridicând mari semne de întrebare cu privire la capacitatea autorităţilor statului de a preveni astfel de evenimente.

Potrivit site-ului impactpress.ro, mai mulţi timişoreni ar fi fost agresaţi de un grup de imigranţi care se plimba nestingherit prin centrul oraşului, incidentul nefiind sesizat de niciunul dintre politistii locali care patruleaza, zilnic, prin zona centrala.

Vineri seara ma intorceam acasa de la servici, la ora 8.30. Pe acelasi drum merg de ani de zile. La Bastion, langa statia de autobuze spre Ghiroda, vizavi de Fantana cu puncte cardinale, erau 5 arabi agresivi. Unul mic de stat, unul inalt si slab cu ochelari si inca 3. S-au legat de mai multi oameni, care, cand ajungeau in dreptul lor, o luau la fuga ca sa scape din mainile lor. Neavand pe unde sa trec, fiind obosit, am luat-o si eu repede pe langa ei, pe iarba. Cel mic s-a repezit la trotineta mea si mi-a zis: give it to me, give it to me! Eu merg pe o trotineta pentru adulti. I-am spus: I’ll call the police, perhaps! Asta i-a infuriat si nu speriat cum speram si au venit toti spre mine, iar unul a zis: what did you say man? Asa ca am fugit cat am putut pe lespezile de piatra de langa Bastion, pe trotineta, spre zebra de vizavi de tribunal, de unde veneau doi oameni. Asa am scapat de arabi”, a sesizat Petre Stanescu, din Timisoara, unul dintre pietonii agresati de grupul de imigranti, care a depus o plangere si la Politie.

Citiţi mai multe pe http://www.impactpress.ro/2016/04/alerta-mai-multi-imigranti-furiosi-au-atacat-pietoni-in-centrul-timisoarei-am-fugit-cat-am-putut-pe-lespezile-de-piatra-de-langa-bastion-ca-sa-scap-din-mainile-lor-povesteste-una-dintre-victi/

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.