DNA Ploiești a admis cauțiunea deputatului Sebastian Ghiță

DNA Ploiești a admis cauțiunea deputatului Sebastian Ghiță

DNA Ploiești a admis cauțiunea deputatului Sebastian Ghiță

by April 29, 2016 0 comments

Procurorii DNA Ploiești au admis garanțiile depuse de către deputatul Sebastian Ghiță în contul cauțiunii de 13 milioane de euro stabilită în dosarul în care este urmărit penal pentru șantaj, dare de mită și folosire de informații nedestinate publicității, scrie agerpres.ro.

“La data de 28 aprilie 2016, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Ploiești au admis cererea inculpatului Ghiță Sebastian Aurelian, deputat în Parlamentul României, de constituire a cauțiunii în limita sumei de 59.417.133 lei, prin depunerea de garanții reale imobiliare și mobiliare asupra mai multor bunuri imobile, bunuri mobile reprezentând echipamente ce aparțin unei societăți comerciale și opere de artă, toate în valoare de 86.652.513,50 lei”, se arată într-un comunicat emis de DNA, conform sursei.

Măsura controlului judiciar pe cauțiune a fost dispusă de procurorii DNA Ploiești la data de 31 martie, după ce Camera Deputaților a respins cererile privind reținerea și arestarea parlamentarului.

Potrivit sursei, deputatul este urmărit penal în acest dosar pentru două infracțiuni de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații; două infracțiuni de dare de mită; șantaj; cumpărare de influență și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citiţi mai multe pe http://www.agerpres.ro/justitie/2016/04/28/prahova-dna-ploiesti-a-admis-cautiunea-lui-sebastian-ghita-el-a-garantat-inclusiv-cu-opere-de-arta-17-08-08

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.