Grigore Leşe se dezice de melodia trupei Taxi şi spune că va cere să fie scos din videoclip

Grigore Leşe se dezice de melodia trupei Taxi şi spune că va cere să fie scos din videoclip

Grigore Leşe se dezice de melodia trupei Taxi şi spune că va cere să fie scos din videoclip

by April 10, 2016 0 comments

Videoclipul formației Taxi, “Dumnezeu preferă lemnul și spațiile mici”, a stârnit deja vii reacții, atât pro, dar mai ales contra, scrie activenews.ro.

Mulți dintre cei care au urmărit clipul s-au arătat nedumeriți de prezența artistului Grigore Leșe între cei care contestă Catedrala Mântuirii Neamului, dat fiind mesajul creștin al muzicii sale, informează sursa citată.

Într-un interviu acordat în exclusivitate ActiveNews, maestrul Grigore Leșe, afirmă că nu a fost informat de către realizatorii clipului despre ce este vorba, spunându-i-se că este vorba despre bisericile de lemn din patrimoniul național.

Artistul susține că nu are nimic împotriva construcției Catedralei Mântuirii Neamului și că va cere producătorilor clipului să fie scos din videoclip.

“Eu m-am dus la o înregistrare cu Taxi, crezând că este vorba despre spiritualitate și nicio clipă nu am știut că este un clip împotriva construcției Catedralei. Eu îmi vad de muzica mea, eu am fost botezat într-o biserică de lemn, am aceste date, din familie.Nu am nimic împotriva construcției Catedralei. Eu am crezut că este un clip despre biserici, despre lemn, despre credință (…)”, spune Leşe.

Citiţi mai multe pe http://www.activenews.ro/stiri-social/Grigore-Lese-sustine-ca-nu-i-s-a-spus-ca-urmeaza-sa-apara-intr-un-clip-contra-Catedralei-Mantuirii-O-sa-cer-sa-ma-scoata-AFARA-din-videoclip.-Eu-nu-am-nimic-impotriva-Catedralei-nu-am-ce-cauta-intr-o-poveste-din-asta-132047

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.