Kovesi, încă un mandat la şefia DNA. Iohannis i-a semnat decretul de numire

Kovesi, încă un mandat la şefia DNA. Iohannis i-a semnat decretul de numire

Kovesi, încă un mandat la şefia DNA. Iohannis i-a semnat decretul de numire

by April 7, 2016 0 comments

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la TVR, că a semnat în cursul zilei decretul de numire a Laurei Condruţa Kovesi pentru un nou mandat în fruntea DNA, reiterând cu această ocazie aprecierea faţă de activitatea procurorului şef DNA, scrie mediafax.ro.

Conform sursei, şeful statului a precizat că decretul va fi publicat în Monitorul Oficial joi dimineaţă.

”Rezultatele obţinute de DNA în anii trecuţi şi dacă vorbim de trecutul recent chiar în 2015 sunt impresionante. Pot să vă spun că în această după-amiază am semnat decretul de numire a doamnei Kovesi pentru un nou mandat de trei ani în fruntea DNA-ului, decret care va fi publicat mâine la prima oră în Monitorul Oficial cu care se încheie parcursul de stabilire a şefului DNA pentru următorii trei ani. Am vrut să lămurim această chestiune, nu vreau să apară cumva semne de întrebare sau îndoială într-o chestiune unde eu trebuie să spun că eu sunt foarte mulţumit de rezultate, sunt foarte mulţumit de abordare şi am toată convingerea că DNA-ul va continua în forţă”, a subliniat Iohannis, întrebat despre scandalul Black Cube.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/iohannis-am-semnat-in-aceasta-dupa-amiaza-decretul-de-numire-a-laurei-kovesi-la-sefia-dna-15212711

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.