Macovei: Prin desemnarea lui Marian Munteanu, PNL lasă Bucureştiul în ”braţele” PSD

Macovei: Prin desemnarea lui Marian Munteanu, PNL lasă Bucureştiul în ”braţele” PSD

Macovei: Prin desemnarea lui Marian Munteanu, PNL lasă Bucureştiul în ”braţele” PSD

by April 13, 2016 0 comments

Europarlamentarul Monica Macovei susţine că nominalizarea de către PNL a lui Marian Munteanu pentru Primăria Capitalei demonstrează că PNL a lăsat oraşul în braţele PSD, având în vedere că a optat pentru un candidat ”dispărut ani de zile în umbra” fostului şef al SRI Virgil Măgureanu, scrie mediafax.ro.

‘PNL a lăsat cu totul Bucureştiul în braţele PSD. Când susţii un candidat care trăieşte public din amintiri, dispărut ani de zile în umbra misterioasă a fostului şef al SRI, Măgureanu, care nu are nicio experienţă legată de administraţie, dar propui să conducă capitala ţării, atunci înseamnă că ai bătut palma cu PSD şi că îţi baţi joc de bucureşteni, dar şi de electoratul tău din toată ţara. Este mai necesar ca oricând ca forţele noi să fie înţelepte şi unite. Pentru că ne intereseză şi ca în toamnă să fim o alternativă la PSD şi PNL. Am înţeles şi reacţia oamenilor care, la anunţul PNL, s-au simţit din nou trădaţi şi dispreţuiţi”, a scris Monica Macovei pe Facebook, conform sursei citate.

Citiţi mai multe pe http://www.mediafax.ro/politic/macovei-despre-nominalizarea-lui-munteanu-pnl-a-lasat-cu-totul-bucurestiul-in-bratele-psd-15242392

Facebook Comments Box

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.

Your data will be safe!Your e-mail address will not be published. Also other data will not be shared with third person.